Dags för kortsiktig vinsthemtagning

US Dollarn har nu gått upp kraftigt under ett antal dagar och själv tar jag nu hem lite vinst på delar av min position så att jag kan öka på igen vid en rekyl. Jag kom in vid 6,56 och sålde nu delar vid 6,97 vilket ger en vinst på 6,25 % på bara 8 dagar vilket är mycket för en valuta. Jag räknar med att någon form av rekyl kommer och ökar då mitt innehav igen.

/Stefan WillebrandThe US Dollar has gained a lot during the last couple of days and I am selling part of my position to book some profit and prepare to buy more on a pull back. I entered at 6.56 and exited parts at 6.97 which mean a profit of 6.25 % in only 8 days which is a lot for a currency. I think that a short term pull back could occur and will then increase my position again.

/Stefan Willebrand

Kommentera

%d bloggare gillar detta: