Slutför en stor lansering

Det är inte alla dagar man får vara med och lansera något banbrytande men efter mycket hårt arbete från många inblandade personer har vi på Bricknode idag lanserat tre mjukvarumoduler inom vår plattform Bricknode Financial Systems (BFS) som löser många problem för användare av finansiell teknologi.

Utmaningarna inom detta område är att bygga en mjukvara som skall kunna anpassa sig till ständigt nya krav och nya användningsområden. Kanske är den tekniska utmaningen lika stor som den praktiska då logiken bakom finansiella transaktioner kan bli mycket komplex.

Här är en länk till dagens lanseringsbrev: Klicka här

En stor sak är automatisk hantering av så kallad TRS vilket är ett system som finansiella institut måste rapportera sina transaktioner till. TRS tillhandahålls av finansiella myndigheter världen över som den Svenska Finansinspektionen eller Engelska FSA.

Vi har idag skapat en video som beskriver hur BFS hanterar denna modul.

En ännu större sak är att kunna hantera massiva antal transaktioner via en helt ny dashboard som Bricknode lanserar idag. Detta tillsammans med internationell skattehantering innehållande källskattereservering, dubbelbeskattningsavtal etc. på ett användarvänligt sätt är mycket imponerande.

Till slut är det också värt att nämna vår helt nya portföljrapport som ger en oslagbar detaljöverblick och möjlighet att enkelt härleda varenda krona, läs mer om vår Aktivitetsrapport genom vår Wiki-artikel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: