Hur jag gjorde 41,21 % åt mina barn under 2013 utan att spekulera

Click here to read the post in english

2014-01-20_23-02-21

Börsåret 2013 är över och det är dags att ta en snabb titt på resultatet och fundera över 2014. Jag har fram till mot slutet av 2013 förvaltat individuella portföljer åt mig själv och min familj genom att använda Avanza och Interactive Brokers. Detta har resulterat i en del onödigt courtage fram till att jag kom på att jag kunde använda vår plattform i Bricknode till att förvalta mina egna familjefonder från ett och samma konto.

Under 2013 har de stora vinsterna främst kommit från positioner i Kinnevik, TeliaSonera, Facebook, ICA och Net Entertainment. Inga vilda spekulationer har ägt rum och portföljerna har aldrig varit fullt investerade utan hela tiden haft en bra cash position vilket jag ju har ångrat något nu i efterhand.

I mina investeringar kombinerar jag både fundamenta och teknisk analys tillsammans med lite trading psykologi som jag har lärt mig under åren. I mina aktieinvesteringar använder jag mig av en egen metod som jag kallar 4-stegs principen som jag kommer att beskriva i framtida inlägg. Håll därför koll på bloggen under 2014 för nu kommer det att hända grejer!

/S

Kommentera

%d bloggare gillar detta: