En sick sack vecka!

Den senaste veckan har varit mycket intressant med många upp och nedgångar. Jag har Twittrat flera gånger under veckan gällande min hedgning i $SPY vilken är S&P 500 Tracking Stock ETF. Eftersom min inställning är att ekonomin i USA håller på och återhämtar sig försöker jag bygga upp mina aktiepositioner och vill därför inte sälja något om jag anser att aktierna blir billigare ur ett värderingsperspektiv. Samtidigt vill jag kunna tjäna på upp och nedgångar och skydda mina innehav när börsen sjunker och därför handlar jag $SPY.

2014-02-01 15-45-41

Den första kolumnen i bilden ovan visar symbolerna för de aktier som jag är köpt eller blankad i och bakgrunden visar just rött för blankade positioner. $SPY visar att jag är blankad en position motsvarande 12 % av min portfölj, under veckan var jag blankad upp till 20 % men tog hem vinsten på nästan halva positionen under fredagens låga öppning. Jag tog även hem delar av vinsten i $UA för att öka på min likvid.

För att summera kom portföljen upp på en ny all time high under veckan även fast börsen som helhet har gått ned under en tid och jag har endast haft köpta positioner fram till denna vecka. Detta betyder att dessa positioner går bättre än marknaden och att jag också har lyckats hedga effektivt genom $SPY.

Under kommande vecka har vi viktig ekonomisk statistik som släpps under fredagen, arbetslöshetssiffrorna, och jag tror att marknaden kan vara nervös fram tills dess. Jag kommer därför att fortsätta hedga i $SPY genom att blanka uppgångar och köpa tillbaka i nedgångar.

Happy trading!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: