Dags för Atlassian att rapportera imorgon

Min favorit aktie, Atlassian (TEAM) rapporterar sitt nästa kvartal imorgon efter stängningen och förväntningen är -0,02 med lägst förväntning på -0,03 per aktie. Jag tycker verkligen om det här tillväxt caset men jag har utökat min position under senaste månadernas nedgång med senaste köpet runt 24,5. Jag tar därför och säljer en del av positionen för att vara försiktig och ta hem lite vinst.

chart_17-01-18_23-01-49

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: