Adobe går över tidigare högstanoteringar

chart_17-01-23_21-26-30

Adobe (ADBE) har idag gått över sin tidigare högstanotering och jag tog hem vinst på del av min position när det hände, jag utökade ju min position runt 103,50. Området runt 111 är viktigt på kort sikt, om aktien stänger runt dagens högsta notering kan vi få ytterligare några dagars uppgång men om stängningen äger rum under 111 tror jag på en kortsiktig nedgång där jag kommer att öka på mitt innehav igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: