Marknadsuppdatering

Summering

Aktiemarknaderna

Marknad Närmsta dagarna Närmsta veckorna Närmsta åren
USA Ned Ned Ned till sidledes
Europa Ned Ned Ned till sidledes
Asien Ned Ned Upp till sidledes
Sverige Ned Ned Ned till sidledes

Räntor

Marknad Närmsta dagarna Närmsta veckorna Närmsta åren
USA Upp Upp Upp
Europa Upp Upp Upp

Detaljer

Aktiemarknaderna

Marknaderna faller tungt! Jag har flertalet Elliott räkningar som jag håller koll på men min bästa gissning för tillfället för S&P 500 är den som visas nedan.

I fredags stängde marknaderna nära sina lägsta noteringar och jag är rädd för att det på måndag blir ett fortsatt fall från öppningen. Titta på det långsiktiga diagrammet nedan, vi har inte korrigerat NÅGOT av den uppgången som den senaste tjurmarknaden gav oss. Det finns alltså massor av nedsida kvar om marknaden får fart nedåt.

Från ett trading perspektiv väntar jag på att S&P 500 ska testa 2532 för att ge mig informaiton om priserna kommer att accepteras nedanför den här nivån eller om det blir härifrån som en studs i våg (ii) startar. Många alternativa vågräkningar kan skrotas om 2532 bryts och det kommer att göra mitt liv enklare för framtida trades! Jag kommer att täcka några av mina blankningar runt 2532 och invänta mer information från marknadens rörelser.

Det svenska indexet OMX 30 är inte speciellt enkelt att analysera men min bästa gissning visar jag nedan.

Detta betyder en sidledes till fallande marknad under nästkommande år.

För traders är detta en jättebra tid men för långsiktiga investerare är den värdelös och inom det segmentet krävs andra typer av inkomst under de närmsta åren om jag får rätt.

Lycka till på måndag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: