Har en ny kortsiktig topp bildats?

I torsdags hade jag fullt upp med andra saker än att daytrada terminer under dagen vilket jag är tacksam för 🙂

Aktiemarknaden i USA fullkomligt ”smälte” uppåt hela dagen och mot slutet av dagen såg jag en komplett impulsvåg med 5 vågor uppåt i vad jag tror är våg-c av våg-(iv). Jag lade ut ett Heads Up inlägg innan stängningen när jag etablerade säljoptions spreads igen i S&P 500.

Innan stängningen föll marknaden rejält från dagens toppnotering.

Diagrammet ovan visar det väldigt kortsiktiga perspektivet som jag följde under torsdagen. Allt ser ut att vara klart för en stor nedgång under måndagen, vad händer om det inte äger rum? Jag bryr mig inte alls, jag kommer bara gå ur positionen snabbt och omvärdera. Jag handlar med oddsen och jag har inte med mig någon fördom om hur jag tycker att marknaden ska utvecklas. Jag är lika komfortabel med att blanka för kung och fosterland ena sekunden och sedan vända om och köpa nästa sekund.

Om jag tittar på den mer långsiktiga bilden verkar följande vågräkning ha bäst odds för tillfället i S&P 500.

Lycka till med tradingen!

Trackbacks

  1. […] uppfyllde den analys som jag publicerade i helgen gällande potentialen för ett rejält fall och S&P 500 bröt igenom den senaste betydelsefulla […]

Kommentera

%d bloggare gillar detta: