Hellre tursam än bra

Gårdagen var en väldigt lyckosam dag för mig och ibland behöver man lite tur!

Jag höll noga koll på marknaden i USA för att se om nedgången skulle fortsätta men när marknaden vände uppåt efter öppningen tog jag hem mina vinster i CAT och IBM. Under morgonen hade jag etablerat en säljoptionsspread i Eurostoxx 50 vilket gjorde att jag ansåg att jag hade tillräckligt med exponering mot en nedgång.

Precis innan botten i våg-(b) som visas i diagrammet nedan tog jag på en så kallad Bull Credit Put Spread för att vara med på en studs uppåt i våg-ii (med cirkel runt) i diagrammet nedan. Precis efter att jag hade tagit på denna position kom det ut nyheter om Amazon och marknaden tog fart uppåt.

Jag tror nu på en studs upp till 2645 – 2675 och beroende på hur vågorna utvecklas kommer jag att positionera mig för nästa nedgång enligt diagrammet nedan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: