Kontorsflytt och säljoptionsspreaddar

Vi har flyttat vårt kontor till en ny lokal under de senaste två veckorna varför bloggandet har blivit lidande 🙂

Jag har daytradat S&P 500 och var väldigt tursam i min IBM-position vilken blev väldigt lönsam till slut.

En snabb uppdatering för S&P.

Jag håller för tillfället koll på två vågräkningar vilka båda pekar på en topp runt dessa nivåer. Den första räkningen är den triangel som visas nedan.

Och den andra räkningen är den lite mer negativa nedan.

Igår var det inte någon speciellt stark dag mot nedsidan och jag ser fortfarande en möjlighet för marknaden att jobba sig högre innan nästa större fall. Jag etablerade en säljoptionsspread (Bear Put Debit Spread) under gårdagen i S&P 500 mini med utlöpsdatum den 18e maj från 2630 till 2610.

Lycka till med tradingen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: