Enligt Kleiner Perkins är vi i en sweet spot!

En väldigt uppmuntrande artikel publicerades idag av Forbes gällande FinTech trender inför 2020.

I artikeln säger Desai Weiss att användare inte kommer att vilja hålla ordning på sina finanser genom 10 olika appar, det är som ljuv musik för mina öron! Jag har sagt att detta kommer att hända sedan jag startade Untie Group och Bricknode 2010!

Desai fortsätter med att säga att det borde komma någon form av ”super app” som kan hålla koll på allt åt oss 🙂

Detta är precis anledningen till att vi har spenderat mer än 10 år på att bygga våra ”motorer” för Untie.se som nu är i en beta version som växer fram fint med frekventa releaser.

Den tredje trenden gäller investeringar i infrastruktur där företag som kan hjälpa till med att hantera compliance, bedrägerier och andra byggstenar borde erhålla ökade intäkter. Detta är helt och hållet Bricknodes område där vi har byggt vad jag kallar ett operativsystem för finansmarknaden!

Det är väldigt roligt att nu se vad som händer i vår bransch och jag hoppas att både Untie Group och Bricknode får fäste hos investerare under 2020. Vi behöver nu expandera våra insatser inom marknadsföring och försäljning.

Oavsett hur bra en produkt är krävs det ändå ett otroligt krigande för att få ut sitt varumärke!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: